Punainen linssikeitto

Hienonna sipuli (2 kpl) ja valkosipulinkynnet (2 kpl).

Halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi.

Kuullota sipulit ja paprika öljyssä (2 rkl) Lisää joukkoon vesi (1 l), liemikuutiot (2 kpl) ja huuhdotut linssit (3 dl) Keitä noin 20 min., kunnes linssit ovat kypsiä.

Lisää tomaattimurska (1 tlk) ja mausteet.

Soseuta vähän, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki! Lisää pari nokaretta sulatejuustoa.

Makean chilikastikkeen voit korvata chilijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika vihreä 26g5.4kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 60g18kcal0.3g3.2g0.1g1.1g
Soijakastike 2.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g6g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g411kcal19.8g52.6g10.2g12.8g
Valittu annoskoko304g206kcal9.9g26.3g5.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna152g103kcal5g13.2g2.6g3.2g
Arvot/100g100g68kcal3.3g8.6g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363614