Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.7g32.5g0.6g1.6g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt141g65kcal4.5g6.8g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä7g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g68g57kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Ruokosokeri11g46kcal0g11.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g838kcal27.8g126.4g23g5.6g
Valittu annoskoko305g419kcal13.9g63.2g11.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna153g210kcal7g31.6g5.8g1.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826