Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g531g2836kcal26g276.2g170g0g
Kananmuna kuoreton 1062g1515kcal132.8g3.2g108.9g0g
Sokeri 571g2318kcal0g570.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %398g2171kcal4g4g239g0g
Vehnäjauho puolikarkea 219g752kcal22.3g153.4g2.6g7.7g
Kaakaojauhe, X-tra27g98kcal0.9g22g0.5g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g44g234kcal2.1g22.8g14g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 47g191kcal0g47.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %33g181kcal0.3g0.3g19.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.5g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, X-tra2g7.4kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g20980kcal402.6g2227.8g1128.2g16.6g
Valittu annoskoko3040g10490kcal201.3g1113.9g564.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna1520g5245kcal100.7g557g282.1g4.2g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840