Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 523g1794kcal53.3g365.9g6.3g18.3g
Sokeri 342g1387kcal0g341.5g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g97kcal0g23.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g1609g627kcal53.1g49.9g24.1g0g
Kananmuna kuoreton 332g473kcal41.5g1g34g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g201g1367kcal2g2g150.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g11526kcal300.8g1576g430.4g36.8g
Valittu annoskoko3040g5763kcal150.4g788g215.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna1520g2882kcal75.2g394g107.6g9.2g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655