Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1990g218kcal11.1g27.9g2g13.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 995g1316kcal26.2g31.8g119.4g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 25g82kcal0.1g20.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g3232kcal74.8g159.6g242.8g27.8g
Valittu annoskoko3040g1616kcal37.4g79.8g121.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna1520g808kcal18.7g39.9g60.7g7g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021