Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g80g1.1kcal0g0.2g0g0.2g
Leivinjauhe20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g40g56kcal5.6g5.6g1.4g19.2g
Vehnänalkio 20g72kcal5.9g6.2g2g2.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1480g829kcal125.8g74g3g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss400g137kcal4g16.4g3.2g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g5594kcal529g393.2g202.4g82.6g
Valittu annoskoko3040g2797kcal264.5g196.6g101.2g41.3g
Annoskoko puolitettuna1520g1398kcal132.3g98.3g50.6g20.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983