Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1426g1785kcal299.5g0g64.2g0g
Ruokakerma ingman 5%962g817kcal33.7g57.7g48.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original152g107kcal6.1g12.2g4.6g4.6g
Valkosipuli 114g123kcal9g18.5g0.7g2.4g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 43g383kcal0g0g43.3g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g337g249kcal15.1g43.4g0.7g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g6945kcal727.4g266g323.4g22.4g
Valittu annoskoko3040g3472kcal363.7g133g161.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna1520g1736kcal181.9g66.5g80.9g5.6g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547