Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen225g1621kcal2.3g2.3g180.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2101g714kcal4.2g149.2g6.3g37.8g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g150g564kcal0.2g141.1g0g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g9453kcal53.6g1427.4g377.8g89.2g
Valittu annoskoko3048g4727kcal26.8g713.7g188.9g44.6g
Annoskoko puolitettuna1524g2363kcal13.4g356.9g94.5g22.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748