Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g721g101kcal13.3g5g2.9g14.4g
Mango (tuore)601g403kcal3g92g1.8g12.6g
Avokado, kuorittu, kivetön 721g1430kcal19g5.6g140g48.3g
Verigreippi, annos 250g601g313kcal5.4g78.8g1.2g12g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g301g2705kcal0g0g300.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g90g91kcal0g18.9g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g10113kcal82.8g405.2g893.4g174.6g
Valittu annoskoko3048g5056kcal41.4g202.6g446.7g87.3g
Annoskoko puolitettuna1524g2528kcal20.7g101.3g223.4g43.7g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037