Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g791g1819kcal53g332.2g13.4g110.7g
Tonnikala vedessä 559g584kcal125.5g0g8.4g0g
Tomaatti 999g227kcal5.6g34.5g3g14g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)280g755kcal83.9g0g47.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 60g42kcal0.7g6.8g0.7g2.3g
Tilli, tuore 240g72kcal8.8g2.2g1.9g5g
Becel kevyt margariini 5g120g384kcal2g0g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g7766kcal559g751.4g233.6g264g
Valittu annoskoko3048g3883kcal279.5g375.7g116.8g132g
Annoskoko puolitettuna1524g1941kcal139.8g187.9g58.4g66g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778