Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.3kcal0.3g1g0g0.3g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g107g118kcal24.6g0g1.9g0g
Paprika, punainen34g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g36g8.9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen43g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Herkkusieni säilyke 26g4.3kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 4.5g39kcal0g0g4.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P36g21kcal0.4g1.6g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g429kcal53.8g14.8g16.4g4.8g
Valittu annoskoko305g214kcal26.9g7.4g8.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna153g107kcal13.5g3.7g4.1g1.2g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855