Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%78g133kcal15.6g0g7.8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g141g228kcal11.8g16.9g11.1g6.6g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g78g94kcal1.8g3.8g7.8g0g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1048kcal58.4g41.4g69g13.2g
Valittu annoskoko305g524kcal29.2g20.7g34.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna153g262kcal14.6g10.4g17.3g3.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257