Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 30g59kcal0.8g0.2g5.8g2g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g242kcal8.2g20.4g12.6g14.4g
Valittu annoskoko305g121kcal4.1g10.2g6.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna153g61kcal2.1g5.1g3.2g3.6g
Arvot/100g100g40kcal1.3g3.3g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402