Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras23g79kcal3g14.8g0.7g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g94g23kcal3.1g2.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g725kcal64.8g39g34g4.8g
Valittu annoskoko305g363kcal32.4g19.5g17g2.4g
Annoskoko puolitettuna153g181kcal16.2g9.8g8.5g1.2g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042