KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore2400g4680kcal448.8g0g324g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)200g440kcal26.2g1g37.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro120g37kcal2.5g5g0.6g3.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 112g597kcal0.4g0.4g67.2g0g
Piparjuuri, annos 10g4.4g1.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.7kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6101g11672kcal963.2g39.2g860.4g19.2g
Valittu annoskoko3050g5836kcal481.6g19.6g430.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna1525g2918kcal240.8g9.8g215.1g4.8g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715