Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1684g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g280g84kcal2.8g14.9g0.8g6.7g
Herne 280g193kcal14.2g26.2g1.1g8.7g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g561g420kcal23g70.1g4.5g0g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Persilja 79g22kcal1.1g0.9g0.2g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g1540kcal86.4g240.4g13.8g49.2g
Valittu annoskoko3052g770kcal43.2g120.2g6.9g24.6g
Annoskoko puolitettuna1526g385kcal21.6g60.1g3.5g12.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436