Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1399g389kcal16.7g56.8g2.8g29.4g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g227g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g875g1137kcal183.6g0g35.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g175g53kcal1.7g7g0.5g0g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g3529kcal420g196.8g81.2g83.2g
Valittu annoskoko3052g1764kcal210g98.4g40.6g41.6g
Annoskoko puolitettuna1526g882kcal105g49.2g20.3g20.8g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589