Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Pekoni (Dulano)240g614kcal43.2g7.7g45.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g200g780kcal58g3g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6112g4618kcal314.2g148.2g308.2g35.4g
Valittu annoskoko3056g2309kcal157.1g74.1g154.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna1528g1155kcal78.6g37.1g77.1g8.9g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882