TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)666g1843kcal73.2g339.4g19.3g18.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)1065g2971kcal191.7g0g244.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Porkkana 144g47kcal0.9g8g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g184g37kcal1.1g7g0.6g11g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%290g667kcal84.1g7.3g34.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%532g639kcal15.4g24g53.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g40g359kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6112g13181kcal735.2g781.4g787.2g69.8g
Valittu annoskoko3056g6591kcal367.6g390.7g393.6g34.9g
Annoskoko puolitettuna1528g3295kcal183.8g195.4g196.8g17.5g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945