Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1281g1666kcal269.1g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi35g99kcal3.2g2.5g8.1g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi1602g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.8g0.3g0.8g
Voimariini normaalisuolainen16g115kcal0.2g0.2g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6112g3985kcal552.6g49.4g171.2g5.6g
Valittu annoskoko3056g1993kcal276.3g24.7g85.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna1528g996kcal138.2g12.4g42.8g1.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480