Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 43g35kcal0.7g7.3g0g1.3g
Mungpapu, Risenta67g194kcal16g26.7g0.7g0g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kurkuma, annos 2g0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g6.7g1.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g479kcal34.6g71.4g1.4g3.8g
Valittu annoskoko306g239kcal17.3g35.7g0.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna153g120kcal8.7g17.9g0.4g1g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344