Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)11g1.1kcal0.2g0g0.1g9.7g
Ruisjauho Pirkka91g278kcal8.8g55.5g1.8g13.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)49g158kcal6.8g28.6g1.6g6.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g15g21kcal2.1g2.1g0.5g7.3g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.2g15kcal1.9g1.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g963kcal39.6g180.4g8.6g73.8g
Valittu annoskoko306g482kcal19.8g90.2g4.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna153g241kcal9.9g45.1g2.2g18.5g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040