Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g26kcal0.3g1g2.1g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g105g18kcal1.7g2.3g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.9g0.5g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g243kcal18.4g14.4g11.6g5.4g
Valittu annoskoko306g122kcal9.2g7.2g5.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna153g61kcal4.6g3.6g2.9g1.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207