Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g382kcal7.6g69.2g5.4g12g
Valittu annoskoko306g191kcal3.8g34.6g2.7g6g
Annoskoko puolitettuna153g96kcal1.9g17.3g1.4g3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920