BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)250g474kcal37.4g2g34.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1085kcal78.8g34.4g70.2g0.6g
Valittu annoskoko306g542kcal39.4g17.2g35.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna153g271kcal19.7g8.6g17.6g0.2g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811