Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g85g306kcal11.1g59.5g1.8g3.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 43g155kcal11.8g0g12.1g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot40g115kcal5.6g0.4g10.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen71g23kcal2.3g3.5g0g0g
Basilika, tuore 17g4.6kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Valkosipuli 5.7g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1506kcal70.8g129.2g77.4g7g
Valittu annoskoko306g753kcal35.4g64.6g38.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna153g377kcal17.7g32.3g19.4g1.8g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648