Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 52g56kcal4.4g7.3g0.2g3.7g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow52g39kcal2.9g6.3g0.3g0g
Paprika keltainen 42g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g104g37kcal1.7g7.2g0.1g1.5g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Juusto, cheddar 25g103kcal6.4g0g8.6g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g640kcal32.8g49.2g32.2g12.8g
Valittu annoskoko306g320kcal16.4g24.6g16.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna153g160kcal8.2g12.3g8.1g3.2g
Arvot/100g100g104kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884