Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Dolmio Light Classico Bolognese52g19kcal0.6g4.1g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g52g57kcal1.2g2.1g5.2g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g75kcal5.8g0.4g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g600kcal35.4g28.6g38.4g2g
Valittu annoskoko306g300kcal17.7g14.3g19.2g1g
Annoskoko puolitettuna153g150kcal8.9g7.2g9.6g0.5g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806