Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)188g308kcal47g1.7g12.4g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g19g24kcal0.8g1g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)9g7.7kcal0.9g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana613g1009kcal114.8g8.2g57g0g
Valittu annoskoko306g505kcal57.4g4.1g28.5g0g
Annoskoko puolitettuna153g252kcal28.7g2.1g14.3g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607