Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)38g90kcal6.6g0g7.5g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)37g22kcal0.5g3.1g0.8g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g2.4g0.3g0.5g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Banderos chunky salsa, annos 300g4.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 4.7g29kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 94g43kcal2.8g4.5g1.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 9g36kcal2.6g0g2.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.7g18kcal1.3g0g1.4g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g38g132kcal4.9g25.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g831kcal40.6g83.6g37.6g2.8g
Valittu annoskoko307g415kcal20.3g41.8g18.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna154g208kcal10.2g20.9g9.4g0.7g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151255