Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g562g1591kcal25.9g176.6g84.9g30.9g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Sipulikuutiot rainbow450g45kcal6.7g6.7g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]675g2227kcal182.2g0g161.9g0g
Kananmuna kuoreton450g643kcal54g0g45g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g10709kcal581.8g420g720.6g81.6g
Valittu annoskoko3060g5355kcal290.9g210g360.3g40.8g
Annoskoko puolitettuna1530g2677kcal145.5g105g180.2g20.4g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574