Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 434g351kcal6.8g73g0.2g13g
Mungpapu, Risenta667g1935kcal160.2g267g6.7g0g
Sipuli 184g56kcal2.3g8.8g0.4g3.1g
Kurkuma, annos 2g6.7g3.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Korianteri, tuore, annos 20g67g13kcal1.3g2.7g0.3g2g
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6120g4789kcal346.4g713.8g15.8g37.6g
Valittu annoskoko3060g2395kcal173.2g356.9g7.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna1530g1197kcal86.6g178.5g4g9.4g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344