Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g110g341kcal13.2g62.6g4.4g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)9g81kcal0g0g9g0g
Kanasuikaleet kariniemi450g500kcal103.6g0g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2341g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g20g56kcal4g1g4g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka126g103kcal4.3g24g1.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6138g2187kcal252.2g179.4g55.6g9g
Valittu annoskoko3069g1093kcal126.1g89.7g27.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna1535g547kcal63.1g44.9g13.9g2.3g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207