Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 131g200kcal25.3g0g11g0g
Lanttu 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punaviini 22g15kcal0.1g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 12g5.7kcal0.1g1.1g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana614g510kcal53.6g11.4g23.8g3.6g
Valittu annoskoko307g255kcal26.8g5.7g11.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna154g127kcal13.4g2.9g6g0.9g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260