Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 275g105kcal0.7g19.4g0.2g9.4g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g9g30kcal0.1g7.3g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl6.3g40kcal0.9g0.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana615g502kcal3.8g59g22.6g18.8g
Valittu annoskoko308g251kcal1.9g29.5g11.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna154g126kcal1g14.8g5.7g4.7g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598