Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g434g1194kcal125.9g0.4g73.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g372kcal11.1g76g1.3g3.8g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g200g687kcal24.4g134.4g1.6g15.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Sinappi 27g35kcal1.2g3.8g1.6g0.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1669g761kcal50.1g80.1g25g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Ketsuppi, euro shopper30g30kcal0.3g6.9g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa501g656kcal90.1g6.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6140g8477kcal626.4g616.6g370.4g40.2g
Valittu annoskoko3070g4239kcal313.2g308.3g185.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna1535g2119kcal156.6g154.2g92.6g10.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826