Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 399g91kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Vehnäjauho puolikarkea 130g445kcal13.2g90.8g1.6g4.5g
Lohipakaste PIRKKA1597g2874kcal319.4g0g175.7g0g
Mustapippuri 26g73kcal2.8g9.9g0.9g6.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 112g793kcal0.4g0g89.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 399g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl399g339kcal5.6g17.6g27.9g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g9501kcal721.6g295g593.4g39.6g
Valittu annoskoko3072g4751kcal360.8g147.5g296.7g19.8g
Annoskoko puolitettuna1536g2375kcal180.4g73.8g148.4g9.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124