Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 80g709kcal0g0g80.1g0g
Kesäkurpitsa935g159kcal3.7g23.4g5.6g6.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1603g325kcal9.6g60.9g4.8g22.4g
Aurajuusto454g1544kcal90.8g0g131.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g5474kcal208.2g168.6g444.4g57.8g
Valittu annoskoko3072g2737kcal104.1g84.3g222.2g28.9g
Annoskoko puolitettuna1536g1369kcal52.1g42.2g111.1g14.5g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569