KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore2417g4713kcal452g0g326.3g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)201g443kcal26.4g1g37.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro121g37kcal2.5g5.1g0.6g3.9g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 113g601kcal0.4g0.4g67.7g0g
Piparjuuri, annos 10g4.4g1.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.2g4.7kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g11755kcal970g39.6g866.6g19.4g
Valittu annoskoko3072g5877kcal485g19.8g433.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna1536g2939kcal242.5g9.9g216.7g4.9g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715