Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1004g562kcal85.3g50.2g2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1004g7228kcal10g10g803.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1044g3582kcal106.4g730.9g12.5g36.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g22816kcal405.4g1597.4g1635.2g73.2g
Valittu annoskoko3072g11408kcal202.7g798.7g817.6g36.6g
Annoskoko puolitettuna1536g5704kcal101.4g399.4g408.8g18.3g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330