Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Dolmio Light Classico Bolognese1000g370kcal12g78g1g7g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6150g2985kcal272g258.6g90.4g51.8g
Valittu annoskoko3075g1492kcal136g129.3g45.2g25.9g
Annoskoko puolitettuna1538g746kcal68g64.7g22.6g13g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953