Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Lohipakaste PIRKKA1600g2880kcal320g0g176g0g
Mustapippuri 26g73kcal2.8g10g0.9g6.9g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 112g794kcal0.4g0g89.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g9520kcal722.8g295.6g594.6g39.6g
Valittu annoskoko3078g4760kcal361.4g147.8g297.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna1539g2380kcal180.7g73.9g148.7g9.9g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124