TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)235g634kcal17.6g115g11.7g23.5g
Korppujauho 113g413kcal11.8g84.5g1.2g6g
Vesi677g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1805g2347kcal379.1g0g126.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g7496kcal879g400.4g329.4g59g
Valittu annoskoko3078g3748kcal439.5g200.2g164.7g29.5g
Annoskoko puolitettuna1539g1874kcal219.8g100.1g82.4g14.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808