Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g17g64kcal1.1g10.2g4.5g0g
Flora, vihreä 70%2.5g16kcal0g0g1.8g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%17g18kcal1.8g0.6g0.9g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g38g150kcal0g37.6g0g0g
Porkkanaraaste 200g61g17kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Rypsiöljy rainbow16g140kcal0g0g15.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu37g46kcal4g0.1g3.3g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)7.3g44kcal1.5g0.5g4g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.9kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl57g227kcal0g56.8g0g0g
Vehnäjauho X-tra52g181kcal6.7g36.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1834kcal31.4g297.8g61.4g4.2g
Valittu annoskoko308g917kcal15.7g148.9g30.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna154g459kcal7.9g74.5g15.4g1.1g
Arvot/100g100g298kcal5.1g48.4g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496