Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.3g18kcal0g0g2g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3.3g5.8kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 33g66kcal0.5g0.6g6.7g1.5g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Katkarapu 150g103kcal21.6g0g1.6g0g
Ketsuppi 33g30kcal0.4g6.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g538kcal55g25.2g22.8g6g
Valittu annoskoko308g269kcal27.5g12.6g11.4g3g
Annoskoko puolitettuna154g135kcal13.8g6.3g5.7g1.5g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073