Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g125kcal0g0g14.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 11g7.3kcal0.1g1.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 280g360kcal58.1g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g1004kcal117.2g5g56.8g2.6g
Valittu annoskoko308g502kcal58.6g2.5g28.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna154g251kcal29.3g1.3g14.2g0.7g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200