Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 30g9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana617g460kcal45.4g17.4g22g5.6g
Valittu annoskoko308g230kcal22.7g8.7g11g2.8g
Annoskoko puolitettuna154g115kcal11.4g4.4g5.5g1.4g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.8g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437