Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g146g36kcal1.9g6.1g0.3g0g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)29g18kcal0.3g1.3g1.2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g29g56kcal7g0.6g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g267kcal19.6g23.2g9.4g3g
Valittu annoskoko309g134kcal9.8g11.6g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna154g67kcal4.9g5.8g2.4g0.8g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545