Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1051g222kcal12.6g35.7g2.1g22.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g350g98kcal2.1g20.8g0.7g8.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.2g0g70.1g0g
Sipuli kuivattu 88g238kcal9.2g30.7g1.4g30.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g3473kcal316.4g179g148.8g123.8g
Valittu annoskoko3080g1737kcal158.2g89.5g74.4g61.9g
Annoskoko puolitettuna1540g868kcal79.1g44.8g37.2g31g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987