Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g840g2940kcal67.2g630g14.3g25.2g
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g112g0g
Kanaliemi laimennettu 2100g208kcal5.7g9g16.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g8340kcal148.6g1280.8g285.8g51.6g
Valittu annoskoko3080g4170kcal74.3g640.4g142.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna1540g2085kcal37.2g320.2g71.5g12.9g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080